28. marraskuuta 2009

Paparatsit hyökkäävät!

No eiväthän ne nyt ihan paparatseja olleet, mutta jouduin silti salamavalojen välkkeeseen kesken lenkin. Kyllähän tällaisesta nuoresta neidistä kelpaa ottaa kuvia. Ajattelin lisäillä tänne teidän iloksenne vähän heidän otoksiaan.

Ensin kuitenkin viimeksi lupailemaani aiheeseen eli keskiviikon agitreeneihin. Mukavaahan siellä oli jälleen kerran ja olin aika reipas koira. Tänään kuulin noiden emäntien suunnittelevan huomisaamulle pujottelua. Saa nähdä mitä silloin on luvassa.

IMG_2294b

IMG_2304

IMG_2303b

Voisin vielä loppuun esitellä blogini aktiiviselle fanikannalle hiukan Petsietä. Kyseessä on Suomen suurin lemmikkiyhteisö sekä Internetin pörröisin galleria. Voit esimerkiksi keskustella toisten karvaturrien kanssa, katsella ja arvostella heidän kuviaan, lähettää virtuaalisia herkkupaloja (ja tietysti vastaanottaa niitä vinot pinot) ja usein löytää myös tutun näköisiä nelitassuisia. Tosin nelikavioisten tai matelevien ystävienkään hankkiminen ei ole vallatonta, sillä sivustolle pääsevät rekisteröitymään ihan kaikenkarvaiset ja –karvattomat lemmikit. Olenkin jo lisännyt linkin omaan profiiliini tuonne oikeaan reunaan, mutta sinne pääsette myös klikkaamalla tästä. Mukavaa, jos joku innostui rekisteröitymään. Ei se käyttö ole niin vaikeaa kuin voisi luulla!

Filmitähtimäisin terveisin

Stella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti