11. marraskuuta 2009

Etsintäkuulutus!

Minuunkin on iskenyt sen verran kaamosväsymys, että toisinaan emännät ovat saaneet aamuisin houkutella minua juustopalan kanssa nousemaan aamulenkille. En ole myöskään vielä jaksanut kirjoittaa viimeisimmistä agilitytreeneistä. Aloitankin niistä.

Viime viikon keskiviikkona käytiin tavalliseen tapaan koirahallilla harjoittelemassa. Tällä kertaa harjoituksena oli lyhyehkö kuuden esteen rata. Suoritettuani radan ensimmäisenä olin oikein huomion keskipisteenä! Kiitos mukavista treeneistä!

Tällä viikolla koiraneidin mieltä on kyllä askarruttanut lauman katoaminen. Kolme neljästä laumani ihmisestä pakkasivat laukut viime viikolla eikä heitä ole täällä näkynyt. Jäljellä oleva emäntäni on kyllä kertonut jotain matkustamisesta (jonnekin kanalan saarelle vai mihin se nyt oli) ja huomisen tervetuliaisjuhlista. Jollei lauma kuitenkaan ole koossa huomenna illalla, ryhdyn tosi toimiin Lassien tyyliin.

Viikonloppuna ulkoilusta tuli tosi jännää! Satoi nimittäin lunta ennusteideni mukaan. Ensimmäisenä lumisena aamuna jouduin kyllä pitämään tuumaustauon eteisen kynnyksellä. Tassuthan siellä kastuu. Oli se silti hauskaa. Pääsin vähän nappailemaan palloa ja poseeraamaan lumihangessa. Haluatte varmasti nähdä mitä muistikortille tallentui.

Nyt siis vain odottelemaan laumamme yhteen palaamista!

Lumisin terveisin

Stella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti