24. marraskuuta 2009

Agiasiaa!

Keskiviikon agilitytreeneissä harjoiteltiinkin ihan kokonaista rataa. Jokainen kerkesi mennä radan kaksi kertaa, jonka jälkeen otettiin vielä vauhtia hyppysuoralla. Meidän suoritus oli ihan ok, vaikka tuon emännän olisi pitänyt vähän skarpata ensimmäisellä radan yrittämiskerralla. Totesin emännän koulutuksen olevan kuitenkin siinä vaiheessa, että pääsen juoksuttamaan sitä mölliradalle. Nyt voinkin paljastaa, että treenit olivat siis myös harjoittelua kiltan möllikisoja varten.

Kun sunnuntaiaamu lopulta koitti, piti minunkin olla hereillä aikaisin. Ei muuta kun tavarat kasaan ja hallille! Hallilta löytyikin koira jos toinenkin. Myös tuttavia samasta agilityryhmästä näkyi. Kisat menivät ihan nappiin ja mölliradalla olimme maksien kuudes koirakko! Emäntä ansaitsi tästä hyvästä ison ja kuolaisen koirapusun kotona.

Muutoin tuo viikko, jolloin bloggaus oli jäänyt pois koiraneidin mielestä, kului hyvin tavallisissa merkeissä. Piristykseksi lisään vielä kuvan, jossa taidan olla pitämässä tavanomaista tervehdysseremoniaa.

Huomenna matkataan taas hallille agitreenien pariin, josta saatte kuulla sitten myöhemmin.


Agikuulemisiin

Stellis

1 kommentti:

  1. Jewin mielestä Stella Neiti kiisi erittäin hienosti mölleissä. <3

    VastaaPoista